اندکی درباره استخوان های قدیمی

 

 

 

 

 

 

کشف شدن قدیمی‌ ترین استخوان انسان:
این استخوان فک که از یک گونه انسان باستانی یا یک غارنشین ابتدایی بوده بیش از ۳۹۷ هزار سال قدمت دارد و این احتمال وجود دارد که قدمت آن به ۵۲۵ هزار سال هم برسد. اندکی درباره استخوان های قدیمی این فسیل که توصیفات آن در مجله علمی PLOS ONE منتشر شده قدیمی‌ترین فسیل کشف شده مربوط به انسان است و ممکن است دیدگاه دانشمندان را نسبت به انسان‌های اولیه، نزدیک‌ترین اقوام انسانی منقرض شده، تغییر دهد.

مرجانه روکساندیک زیست باستان شناس دانشگاه وینیپگ در کانادا به اندکی درباره استخوان های قدیمی عنوان یکی از نویسندگان این تحقیق اظهار داشت: این استخوان متعلق به منطقه‌ای است که ما اطلاعات چندانی درباره آن نداریم و تحقیقات زیادی درباره آن صورت نگرفته است. اندکی درباره استخوان های قدیمی اکنون ما چیزی برای آغاز ساخت یک تصویر در اختیار داریم تا بفهمیم که در این بخش از اروپا چه اتفاقی رخ داده است.

در سال ۲۰۰۰، روکساندیک و همکارانش حفاری غاری را در بالانیکا، سیبری آغاز کردند، اندکی درباره استخوان های قدیمی اما وقتی که آنها در این منطقه حضور نداشتند، عده‌ای خودسرانه اقدام به حفاری کرده‌اند تا تجارب و اکتشافات خود را داشته باشند. حدود ۱۵ سانتیمتری زیر سطحی اندکی درباره استخوان های قدیمی که تیم حفاری می‌کرد، یک استخوان فک باستانی با سه دندان آسیاب سالم کشف شد.دانشمندان با استفاده از چندین تکنیک تاریخ نگاری سن این استخوان را بیش از ۳۹۷ هزار و یا ۵۲۵ هزار سال تعیین کردند.

این استخوان فک فاقد ویژگی‌های مشاهده شده در استخوان‌های انسان‌های اولیه بود که در آن میان می‌توان به سطوح جویدن متمایز روی دندان اشاره کرد که در آن دوره در غرب اروپا قابل مشاهده بوده است. در گذشته انسان شناسان تصور می‌کردند که انسان‌های غارنشین در سراسر اندکی درباره استخوان های قدیمی اروپا گسترده بودند، چرا که عمدتا این فسیل‌ها در غرب اروپا یافت می‌شد. برخی از دانشمندان نیز چون فرد اسمیت کارشناس مطالعه فسیل‌های انسان‌های اولیه در دانشگاه ایالتی ایلینویز معتقد است که شاید این استخوان فک متعلق به فردی غیرعادی در جمعیتی شبیه به انسان‌های اولیه غارنشین باشد.

سایت باستان شناسی آتاپوئرکا که در شمال اسپانیا قرار دارد پر از بقایای انسان های اولیه است اندکی درباره استخوان های قدیمی و در لیست مکان های محافظت شده ی یونسکو است. حدود ۴۰۰ هزار سال قبل هیچ آزمایش ژنتیکی وجود نداشت پس اجداد و نیاکان ما چیز زیادی درباره خودشان نمی دانستند! باستان شناسان در لحظه ی اول به باستانی بودن این فسیل ها پی بردند اندکی درباره استخوان های قدیمی اما چیزی که شگفتی آن ها را در پی داشت این بود که بعد از تحقیق مشخص شد که استخوان ها قدمت چهارصد هزار ساله دارند و متعلق به دوره چهارم زمین شناسی هستند. محققان حتی موفق شدند دی ان آی این نمونه ها را هم استخراج کنند و به قدیمی ترین دی ان ای انسانی برسند.

دانشمندان ژنوم های میتوکندریایی را که از بقایای انسان های اولیه گرفته بودند کاملا بازسازی کردند و موفق به رونمایی از قدیمی ترین دی ان ای نژاد انسان های اولیه شدند. میتوکندری بخشی اندکی درباره استخوان های قدیمی از ساختار سلول است که انرژی غذا را به شکل های اندکی درباره استخوان های قدیمی  قابل استفاده تبدیل می کند. مواد ژنتیکی هسته سلول از والدین به ارث می شد و تصویر مشخصی از ژن های ارثی می دهد. این گونه ی باستانی که بخشی از رازهای ژنتیکی اش را از طریق تکه های استخوان ران برملا کرده مطمئنا هیچ نسبتی با شجره ی خانوادگی شما ندارد.
عجایب

به گفته ی یکی از محققان، تا به حال هیچ اطلاعاتی درباره دوره ی زمین شناسی چهارم وجود نداشته اما با پیشرفت تکنولوژی و وضعیت خاصی که این سایت باستان شناسی دارد اندکی درباره استخوان های قدیمی امروز حتی می توانیم درباره ی این دوره ی باستانی هم به نتایج با ارزشی برسیم.

با تحقیق مشخص شد که این گونه ی انسانی، نیاکان مستقیم مردمان امروز نیست در واقع با مقایسه ی این دی ان ای با نمونه هایی که قبل تر از انسان های هوموساپین (انسان های امروزی) کشف شده بود مشخص شد که این انسان ها شباهت زیادی به گونه های انسانی به اسم دنیسوان دارند که تا ۴۰ هزار سال قبل محل زندگی آن ها در سیبری بود. اینکه این نژاد ارتباط مستقیمی با دنیسوان ها دارد دانشمندان را با شگفتی روبرو کرده است چون تا به حال این گونه ی انسانی فقط در سیبری یعنی کیلومترها دورتر از اسپانیا کشف شده بود.
قدیمی ترین دی ان آی

درباره نژادی که اخیرا کشف شده اطلاعات کمی وجود دارد اما با این کشفیات جدید محققان می توانند به اطلاعاتی درباره رشد و تکامل انسان نئاندرتال و خصوصیات نژادی آن ها برسند. اندکی درباره استخوان های قدیمی این کشفیات کمک می کند تا رابطه بین نژادهای مختلف انسانی و چگونگی تکامل آن ها مشخص شود.

با اینکه مقدار کمی از بقایای دنیسوان ها در جنوب سیبری پیدا شده اما ویژگی های ژنتیکی آن ها فقط در بخشی از جزایر اقیانوس آرام پیدا می شود. طبق اطلاعاتی که در سال ۲۰۱۲ در یک مجله ی علمی به چاپ رسید نیاکان انسان و نیاکان دنیسوان ها حدود ۷۰۰ هزار سال قبل از هم جدا شدند.اندکی درباره استخوان های قدیمی  با این حال به نظر می آید که نشانه هایی از پیوند این دو نژاد در مردمان بومی استرالیا و گینه ی نو وجود دارد.
کشف دی ان ای

حدود ۳ تا ۵ درصد دی ان آی مردمان ناحیه مالنزی (یکی از جزایر جنوب غربی اقیانوس آرام)، استرالیا و گینه نو و تعدادی از مردمان بومی فیلیپین از دنیسوان ها هستند. به عبارتی دیگر هر کسی که در خارج آفریقا زندگی می کند ممکن است که تعدادی دی ان ای نئاندرتال داشته باشد. اندکی درباره استخوان های قدیمی با این حال ارتباط بین نژادهای نئاندرتال، دنیسوان و هایدلبرگی مشخص نیست و دانشمندان امیدوارند تا به کمک دی ان ای بتوانند به درک روشنی از تاریخچه ی پیچیده ی انسان های اولیه برسند.

دانشمندان در ابتدا فکر می کردند که دی ان ای انسان هایدلبرگی (گونه ای که در آفریقا تکامل پیدا کرد) نیاکان مشترکی با انسان نئاندرتال داشته باشد. انسان نئاندرتال در حدود ۳۰۰ هزار سال پیش در اروپا زندگی می کرد اما با یافته های جدید که از طریق دی ان ای بدست آمد مشخص شد که انسان نئاندرتال با دنیسوان ها ارتباط بیشتری دارند.

به دست آوردن یک همچین دی ان ای باستانی ای یک موفقیت بزرگ به اندکی درباره استخوان های قدیمی حساب می آید اندکی درباره استخوان های قدیمی و نوید اندکی درباره استخوان های قدیمی کشفیات بیشتر از این سایت باستان شناسی را می دهد چون قبلا هیچ کسی توقع نداشت که بتوان در اینجا به یک همچین کشف بزرگی رسید.

 



خرید بهترین فلزیاب های دنیا 09013545415

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها: استخوان های قدیمیدی ان ایدینسوان هانیاکاندانشگاه وینیبگ

تاريخ : 1 / 6 / 1403 | | نویسنده : کوروش |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب تریلر فیلم
  • وب ساح
  • وب احسان
  • وب باشگاه خبرنگاران